Školní batoh Bagmaster ALFA 21 B

1 999,00 

Katalogové číslo: 3e5d93e9d6d3 Kategorie: , ,

Popis

Popis

Školní batoh pro prvňáčky BAGMASTER ALFA 21 A BLACK/PINK.

Zapomeňte na staré, těžkopádné a nepraktické batohy! S novým školním batohem Bagmaster Alfa bude váš prvňáček vždy připraven na všechny školní výzvy. Tento tříkomorový, prostorný batoh je navržen tak, aby splnil všechny potřeby malých studentů, zatímco jejich zdraví a pohodlí jsou na prvním místě. Nenechte si ujít příležitost investovat do zdraví a pohodlí vašeho dítěte.

Přesvědčte se sami o vlastnostech, které školní batoh Bagmaster Alfa nabízí:

1. Ergonomický design: Anatomicky tvarovaná záda se zdravotním posudkem a lehký hliníkový rám zajistí správnou polohu zad vašeho dítěte a podporují zdravý růst páteře.
2. Pohodlí na prvním místě: Měkce polstrované ramenní popruhy s nastavitelnou hrudní páskou umožňují snadné nošení i těch nejtěžších učebnic, aniž by docházelo k nepříjemnému tlaku na ramenou.
3. Prostornost a praktičnost: Tři komory, včetně hlavní komory poskytují dostatek místa pro všechny potřeby vašeho prvňáčka. Postranní kapsa na gumu je ideální pro uložení láhve s pitím.
4. Bezpečnost především: Reflexní prvky na ramenních popruzích zaručují lepší viditelnost vašeho dítěte ve tmě nebo za špatného počasí.
5. Stylový design: Moderní černo-růžový design tohoto batohu udělá radost nejen dívčím prvňáčkům, ale i jejich rodičům, kteří se mohou spolehnout na kvalitu a funkčnost tohoto produktu.

Přečtěte si více o batohu Bagmaster Alfa:

Ve vnitřní části této hlavní komory je v prošité látkové kapse fixován k zádům batohu lehounký, ale vysoce účinný hliníkový rám, který je ergonomicky tvarován. Vnitřní hliníkový rám efektivně rovnoměrně rozkládá váhu naplněného batohu a nezatěžuje záda dítěte a tím podporuje zdravý růst páteře a správný vývoj zad školáka. Naplněný školní batoh díky tomu dobře přiléhá k zádům školáka a je měkce polstrován, zejména kolem páteře a pod bederní částí páteře. Anatomické tvarování, polstrování včetně efektivních prohlubní, umožňuje dostatečnou cirkulaci vzduchu a tak minimalizuje pocení zad dítěte. Na spodní straně batohu jsou plastové nožky zabraňující oděru dna.

Zipové taháčky se mohou lišit.

Přehled vybraných vlastností školního batohu Bagmaster Alfa:
tříkomorový prostorný školní batoh
anatomicky tvarovaná záda (se zdravotním posudkem)
lehký ergonomický hliníkový rám
nastavitelné a měkce polstrované ramenní popruhy
hrudní páska
reflexní prvky
1 postranní kapsa na gumu, vhodná na láhev, krytá látkovou kapsou na zip
přehledný, organizér včetně klipu na klíče s plastovou karabinkou
separační kapsa na penál nebo svačinový box v přední komoře
polstrované dno s plastovými nožkami proti oděru dna batohu
použité materiály dle norem EU/EN
Parametry školního batohu Bagmaster Alfa:
vnější rozměry: 40 x 31 x 20 cm
objem: 23 l
hmotnost: 0,94 kg
nosnost: 7 kg
materiál: polyester